Hol Található Fogorvos Miskolcon?

Fogászati rendelő és szakorvos Miskolcon

Amennyiben Miskolc belvárosában keres fogorvost, javasoljuk látogassa meg rendelőnket a Széchenyi út 62 szám alatt. A fogorvosi rendelő könnyen megközelíthető, a Szinvaparktól, illetve a Centrumtól körülbelül 2-3 perc sétára található. Sokak a Royal közként is ismerik. Abban az esetben, ha nem ismerős Miskolcon javasoljuk, támpont lehet még az Arany Corvin üzletház is, mely épület rendelkezik mélygarázzsal, így akár napközben is kényelmesen és biztonságban parkolhat mindaddig, amíg a kezelés tart.

Mely miskolci szájsebész fogorvos fogja végezni a kezelést?

A fogászati és szájsebészeti beavatkozást Dr. Pekár István, fog- és szájbetegségek szakorvosa és dento-alveolaris sebész szakorvos végzi majd. Kérjük keressen minket bizalommal a +36 20 411 6739-es telefonszámon, hogy megbeszélhessünk egy időpontot.

Hosszú-e a fogorvosnál töltött várakozási idő?

Betegeink előzetes bejelentkezés alapján kerülnek ellátásra. Megértjük, ha Ön sem szeret hosszasan várakozni, ezért javasoljuk az előzetes bejelentkezést. Az esetleges várakozási idők kellemes eltöltésére a váróban TV készülék és ingyenes WiFi internet hozzáférés biztosított minden kedves betegünk részére.